Gumové koberce Audi Q3 2019-

Kód: 904857
Český výrobce
Značka: Rigum
690 Kč 570 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení
Gumové koberce Audi Q3 2019-

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kvalitní české gumové autokoberce vyrobeny na míru pro vůz Audi Q3 2019-, které spolehlivě ochrání podlahu Vašeho auta před špínou z bot. Koberce jsou vyrobeny z velice kvalitních materiálů odolných proti opotřebení, na spodní části jsou vybaveny protiskluzovou úpravou.

Gumové autokoberce Audi Q3 2019- dokonale přilnou k podlaze Vašeho auta. Po celém obvodu všech koberců je zvýšený okraj, který brání unikům vody a nečistot do okolního prostoru. Koberce lze snadno čistit vodou a běžnými čistícími prostředky.

Gumové koberce Audi Q3 2019-

Technické parametry:

- Sada: 4 ks - 2 koberce přední, 2 koberce zadní

- Protiskluzová úprava: Ano (protiskluzový řapík na spodní straně)

- Zesílená nášlapná plocha koberce u řidiče

- Fixace u řidiče a spolujezdce

- Materiál: Guma

- Barva: Černá

Doplňkové parametry

Kategorie: Gumové a TPE autokoberce, koberce přesné AUDI
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 4.8 kg
? Značka auta: Audi
? Model: Q3
? Materiál: guma
? Barva: černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rigum s.r.o.

Vlastní výrobu gumových autokoberců jsme spustili v roce 2010. Už tehdy jsme vsadili na českou kvalitu a spolehlivost, kterou jsme před zahájením vlastní výroby postrádali u většiny dodavatelů. Výrobnu jsme vybavili moderními technologiemi, které přispěly především k tomu, že si ve všech fázích výroby 100% vystačíme. Nejsme závislí na druhých a kdykoli si můžeme dovolit rozšířit portfolio našich gumových výrobků. Řekněte nám, co potřebujete. My to pro vás rádi vyrobíme.

Jsme vybaveni kompletní výrobní technologií, a proto jsme ve výrobě gumových autokoberců do kabin a kufrů zcela soběstační. Všechny typy autokoberců prochází rukama našich zkušených modelářů. Každý autokoberec pečlivě zaměříme, poté vyrobíme formu, připravíme materiál a vylisujeme hotové produkty.

Každý autokoberec vyrábíme podle přesného střihu a formy pro konkrétní modely vozů. Spoléháme se pouze na vlastní míry i střihy. Na výrobu autokoberců používáme materiál, který je pevný, trvanlivý a zároveň dokonale sedne na podlahu kabiny a kufru každého vozu.